Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Nový cvičák a co umíme a jak moc jsme těžký

(15.2. 2011)
Indy na cvičákuV neděli jsem se překonal a vstal :-) a vyrazili jsme na nový cvičák. Dosud jsme chodili do Borků, ale tak nějak jsme cítili, že to není ono. Nikdo se nám skoro nevěnoval, prakticky nikdo se nám nepředstavil... dal jsem tomu chvíli - přeci jen, první vlaštovka jaro nedělá. Ale když se začalo ukazovat, že jaksi se nám nikdo nevěnuje, tak jsme se rozhodli vyzkoušet jiný cvičák. 
 

Cvičák v Sendražicích

Indy na cvičákuPřijeli jsme tam sice později, ale nevadilo. Paní si nás tam pěkně srovnala všechny do latě a ukazovala, co máme dělat, co děláme špatně a tak. A to bylo supr! Indyho to moc bavilo a ještě večer chtěl hrát piškotkovou hru :-). To je ta nejvůbecnejlepčí hra - sedáme si, leháme si, běháme na zavolání a tak za to je piškotek...
Paní Indyho taky pochválila, jak moc je šikovný. Tak jsem na něj byl patřičně hrdej.
 
Přeci jen už umí lehni, sedni, vstaň, zůstaň a na kladině si sednout a lehnout. A taky už umí i štěknout (ale tady je ještě hodně co trénovat - stejně jako u chůze na vodítku). Hold je to ještě malej piňďa.
 
Tak jsem zvědavý na další návštěvu.
 

A kolik váží?

V současnosti cca 25 Kg. Tedy stejně, jako v jeho věku vážil Elixír.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net