Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Není nad botu

(11.3. 2011)

Kdysi jsem Indymu daroval na hraní dvě už skoro rozpadlé boty. Povětšinou si jich všímal okrajově… ale najednou objevil Ameriku a nebylo nad lepší hračku! Se zápalem made by Solo Sušice se pustil do první.

Několik dnů se s ní mořil a pak náhle – podrážka oddělena od kůže. A ta kůže – jak na ni byl hrdý! Když už ji pučil, tak na chvilku. Dal jasně znát, že time‘s up – a máme mu ji vrátit. Vše věnoval své utržené kůži z boty. Pomalu kam šel, tam si ji vláčel.

A postupně celou kůži rozkousal na padrť.

A tak objevil druhou darovanou botu. Bylo vidět, že zkušenosti nějaké nabyl, neb nasadil noční směnu. Podrážka, která se večer nacházela u kůže, byla ráno nemilosrdně oddělena. A po zbytku boty následujícího (konce) dne jsem marně hledal…

Inu, houbelec kupovat hračky ve zverimexu. Starý boty nosit :-) (a plyšáky taky – u nich je nejlepší zábavou vynadavání střev)


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net