Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Indy na vandru (s novým - super nadupaným batohem)

(29.9. 2011)
Vyjeli jsme si s kamarády na vandr do Jizerek. Indoušek u toho samozřejmě nemohl chybět a tak jel taky. Vše potřebné si nes sebou. Nejen pro sebe :-).

Indy konečně použil svůj nový super batúžek. Podle návodu byl baťoh navíc nepropokavý a dal se využít na místo obojku. Tady ale udělali někde soudruzi chybu, jelikož nám hned několik minut po výlezu z vlaku přeběhla přes cestu fena a držák byl prakticky hned Indym vytrhnut. No, nevadí, baťoh baťohoval a šlo se dál... Druhý den bylo krásně až vedro. A tak vidina schlazení se v potoce přišla Indymu vhod. Tady se ukázalo, že batoh není tak úplně nepromokavý, jak působilo. Nicméně i tak batoh velmi dobře posloužil a v meděli jsme byli oba příjemně znaveni.
 
Nutno ještě zmínit, že jsem směl vzít Indyho do muzea. Vystavené krásné saně ho nezajímali. Ale vycpaný vlk a kuna, to bylo něco!
 
Na cestě do hor Šplháme na vyhlídku - a Indy je ve skalách jak doma Potok, podél kterého jsme chvíli šli Náročnější část cesty - mimo stezky
Indy hlídá batohy, zatímco mi lezeme na rozhlednu Okolí Všichni Indy - tak nějak si pohnul s batůžkem a pak se mu musel narovnat
Indy sedí a čeká, zda nepřijde piškotka Podlézáme kameny Pohled z vyhlídky Moje maličkost se rozhlíří - a občas trne hrůzou nad Indyho nebojácností
Indy na vyhlídce Spokojenej usměvavej Indoušek Před muzeem - byl obdivován Indy i batúžek On the road

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net