Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Velikonoční táboření Indyho a Elixíra

(26.4. 2011)

fotoVyjeli jsme si zatábořit a s Indym s náma jel i jeho velký „brácha“ – Elixír. Kluci si to užívali, co to šlo. A protože do tábora přijela i holčina Avi (parson russell teriér), která byla sice maličká, ale mrštná tak, že ji nedohonili, ať se snažili, jak se snažili, tak kluci spali přes den jako zabití a těžce uběhaní. Teda hlavně Indy, kterýmu to nedalo, a zkoušel to znovu a znovu. Elouš pochopil, že na to prostě nemá, a jelikož už má přece rozum, nebude běhat za každou „sukní“.

Jelikož bylo celkem teplo, tak výlet do vody působil jako ideální. Teda jak pro koho. Elixír vlezl do vody, nahodil výraz „tady jsem aligátorem já“ a byl v sedmém nebi. Na opačné stupnici štěstí byl ale Indy. Voda ho zajímala, lákala, ale strach z ní měl neskutečný. Vlezl do ní až tehdy, když jsme všichni byli dostatečně daleko a on byl jediný na břehu. Pravda, napoprvé plaval víc jako koza (plácal nohama tak, že spíš házel vodu nad sebe, než že by plaval), ale nakonec si vlez do vody zopakoval ještě dvakrát. Byl to prostě hrdina! Takový strach a přesto jej překonal.

Poslední den táboření převzala ode mne žezlo výcviku psů malá Verunka. Moc se jí líbilo, že pejskové si lehnou a sednou, když řekne. A že taky umí k ní přijít a ten malý štěknout :-). A Indy závěr táboření korunoval tím, že vylezl na „střechu“ šeltru. Bohužel vyfotit se nám jej nepovedlo…

foto foto foto foto foto foto
táboření zahájil Indy
na gauči na návštěvě
raní vítání bylo
až drtící
Elixír byl
nevymazlený
a nevymazlitelný pořád se usmíval :) po koupeli v rybníce
foto foto foto foto foto foto
odpolední dadánek
Indy hlídal pečlivě
(ale možná, že teď
prostě jenom prdí)
náhlá aktivita
způsobená jídlem
Elouš byl ve vodě
jako doma
není nad rybníky...
po vyválení se
v trávě
 
 
O tom, jak probíhalo samotné táboření se lze dočíst v kronice Wanagi Oyate.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net