Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Indy táborníkem

(22.8. 2011)

Tábor Bobrů

fotoJelikož Indy zrovna nepatří mezi vedromilné bytosti a Hanka měla odjet na tři týdny na tábor, tak jsme se dohodli, že pojede s ní. Přeci jen v lese mu bude daleko příjemněji, vyblbne se a vůbec.
Tak jsem Indouškovi zabalil jeho zbrusu nový, obr XXL mega hitech baťůžek (easyDog) a on jel na svůj první tábor.
S odstupem času lze konstatovat, že na táboře se mu samozřejmě líbí. Děti jej mají rády a on se nechá rád mazlit. Přetahovanou zpravidla vyhrává, protože dle slov šamana Sovy: "Je trénovanej"...

foto 2Kde jsou zbytky od jídla objevil samozřejmě ihned. Stejně jako, že když se nikdo nedívá, tak nikomu nevadí, když těm zbytkům pomůže... (Čímž si zasloužil pžezdívku Garbage medvěd.) V týpí je vedro a tak do něj leze až když hodně prší a nebo k ránu, kdy je stejně všem zima a on jediný si začíná rochnit, jak se hezky ochladilo. On ale stejně rád spává před týpím a tak jej hlídá. K radosti páníčků, neradosti obyvatel týpí - ty občas nechce dovnitř pustit (přemluvit se ale nakonec dal).

foto 3Plavání nám donedávna dělalo problémy, ale na táboře už věděl, že voda nejlepší přítel psa. Akorát mu vysvětlit, že nemusí "zachraňovat" ty co plavou, je trochu pracnější.

Co však bylo překvapením, je "výuka stopování" ve čtverci. Poprvé na táboře snědl prakticky všechny granule a začal sám od sebe označovat předměty. Z toho jsem měl převelikou radost.   
 
Jenže čas utek jako voda a tak jednoho dne  pro Indyho táboření s Bobry skončilo. Ale táboření jako takové ne na dlouho...
 

Tábor Wanagi Oyate (se Sárou) 

(odkaz na kroniku a více fotek ze samotného tábora najdete na stránkce Jak dlouho schne kravské lejno?)

Indy a SáraPrakticky po týdnu a pár dnech jel Indy na tábor zase. Tentokrát jen s týpím tak asi jeho velikosti, takže bez týpí. Tábořilo se v šeltru a vikingském stanu.
A s Indouškem jela jeho láska - Sára.

Takže o tomto táboření, kdy se Indy jako zkušený táborník nebál stanu, hlídal o 106 (i proti neviditelným), se dá říci snad jen: "Indy-Sára, Sára-Indy...".     
 
Oba byli zlatíčka. Indouškovi jeho kožich v létě moc praktičnosti nedal, tak tolik neocenil kožešinky, za to byl prostě spokojeným psíkem, co má velkou milující smečku a mega zahradu.
 
A stejně jako my potřebuje po návratu do civilizace trochu času, aby se adaptoval...

foto2 foto 3 foto 4 foto
Indy a Sára odpočívají v šeltru odpolední dadánek Pózování  pro předlohu na glejt "Indy sežral orla" Indy a Sára - honička o šišku
foto foto foto foto
Indy a Sára - honička o šišku Indy a Sára - honička o šišku Iktomský kukuč Indy a Sára - honička o šišku
foto foto foto foto
Vítěz honičky je zřejmý Indy měl rád menší klacíky Indy jako Lichožrout na celotáborvce u Bobrů Únava jej zmohla - na rejčku
  foto  
  Lesnička se vešla do týpí :-)  

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net