Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Indoušek na táboření

(19.7. 2013)

Tahání dřeva Indyho bavíLetos měl Indoušek na táboření o pestrou činnost postaráno. Tahal dřevo, papal o sto šest, spinkal o sto šest, užíval si ran z revolveru - to aby si časem na ně zvykl a přestal se bát. A taky se učil vyštěkávání hledaných (tedy stopovaných) osob. Jedna z nich mu to obzvláště komplikovala - např. když se schovala pod podlahu jednoho zříceného baráčku. Indoušek ji ale vždy našel a na konci táboření si i velmi nesměle sám od sebe štěknul - takže to vyapdá, že na to, co se po něm chce, přeci jen začal přicházet.

Je to prostě šikula.
Unavený IndoušekUnavený IndoušekIndy má hlavu móóc těžkou...Wanahča si s Indouškem rozumíVe smrčkovém hájkuVe smrčkovém hájkuTaháme dřevoPohled na naši boudičkuTáborníci - Indoušek s postrojem na tahání dřevaNácvik vyštěkávání vystopované osobyTrpaslíčekIndy splynul s přírodouBernský salašnický pes - stařešina (cca 100 let)Indy drží květinuÏndy se vyhřívá u chladné říčky SvarožnáU koše s jídlem je prý nejlepší místoWanahčawin ukazuje dětem, že Indoušek je moc hodnýPohled na tábořištěVe smrčkovém hájiUnavený IndoušekIndy ve spánku pěkně řezal dřívíOlče nebylo dobře a tak jí Indy zahříval kolenaIndy si poranil packu a tak nosil botičkuKdepak. U koše s jiídlem se spí stejně nejlíp

Více lze nalézt na stránkách Wanagi Oyate - Tábor Muší roty.


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net