Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Směčka se rodí (aneb o soužití malého a velkého)

(4.11. 2010)
Je zajímavé pozorovat vznikající smečku...
 

"Velký" Elixír

Velký Elixír je tak trochu velkým bráchou. S malym si hraje, nechává ho naoko vyhrát. Občas ho zkontroluje. Jen s tím jídlem to má trochu na štíru (ale o tom povím níž).
 

"Malý" Indián

Malej sem tam občas rád kopíruje velkýho. Jenže je vidět, že i když napodobuje čuchání velkého, tak mu ty pachy nic neříkaj. Stejně jako nechápe, proč mít radost, když mám večeři :-). Spinká často co nejblíž velkému.
 
Ale dost bylo řečí - využil jsem situace a na mobilu je natočil. Bohužel lepší zařízení nemám, ale i tak je myslím vidět, jak skotačí...
 

Jídlo

Co se týká jídla, tak to je nářez. Velkej, jak byl zvyklej, že může granulky vychutnávat, nějak zatím nepochopil, že není úplně taktické vyndavat hlavu z misky... čehož malej, se schopností vysavače a obrovským apetitem, takticky využívá. Dosáhnout toho, aby se najedl i velkej je tedy celkem umění. Sice už trochu zrychlil, ale stále mu nedochází, že je to málo. No, snad mu to dojde :-)
 
Tak tolik o nové smeččce...

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net