Chris z Kapky Štěstí - Indy
bernský salašnický kluk - canisterapeut, stopař a skoro záchranář

Indián roste jako z vody, Elixír nechce jíst

(29.11. 2010)
Smečka sekundu pohromaděKluci se navzájem už očichali, dovádí spolu o sto šest, ale objevily se první problémy - Elixír přestal skoro jíst. Všechno prakticky nechává malému.

Nějakou chvíli se hledalo řešení (myšlenka, že hlad je nejlepší kuchař nezabrala), ale vypadá to, že se našlo - Elixírovi bylo zakázáno spát v ložnici. Po příchodu Indyho musel být s ním v předsíni.
Což nenesl úplně libě. Po pár dnech zkoušení jak moc Indy vydrží sám spinkat, se ukázalo jako ideální počkat, až malý usne (jinak spustí řev, že je sám - kupodivu v autě mu to nevadí), a pak zavřít dveře a ponechat Elíka v ložnici. V průběhu noci se Elík rád a spokojený přesune do předsíně (to vyžaduje otevření dveří).

Jak vidno, vezměte berňákovi spaní u postele, a má z toho depresi... vraťte mu to, a je spokojený :-). Výsledek se brzo dostavil - začal si se mnou zase hrát a i víc jíst. 

ps: Omlouvám se za kvalitu fotky, ale tohle je jediná, která se na té procházce povedla. Věřte nebo ne, ale dostat ty dva k sobě tak, aby se aspoň "na sekundu" uklidnili se ukázalo jako nadlidský úkol :-)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
produce by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net